A Vannettel a Balaton partján is hasít a net

Egy korszerű szálláshelyszolgáltatónál a stabil internetkapcsolat alapvető elvárássá nőtte ki magát, de a nagy sebességű és jó minőségű szolgáltatás még mindig érdemi versenyelőnyt jelent. A szálláshely kiválasztásakor az utazni vágyókat a helyi internetelérés paraméterei nagymértékben befolyásolják. Jó vagy rossz tapasztalataikat gyakran meg is osztják a szállásportálokra írt értékeléseikben. A magyar tenger mentén sincs ez másképp: annak érdekében, hogy a Balaton-parti kempingek magas színvonalon tudják kiszolgálni az oda érkező turistákat, a stabil és gyors internetkapcsolat kulcsfontosságú hatékony működtetésük során.

Két balatoni kemping területén is a Vannet gondoskodik a stabil internetről: a Mirabella Camping Zamárdi és a siófoki Aranypart Camping & Apartments egyaránt bérelt vonali internetszolgáltatásunk mellett döntött, így a belföldi kikapcsolódásra vagy természetközeli távmunkára vágyók is zavartalanul netezhetnek a szálláshelyeken.

A városi környezettől jellemzően távol eső tóparti kempingek kiválóan példázzák azt az esetet, ha egy cégnek a hagyományos üzleti csomagok kereteit meghaladó, speciális igényei merülnek fel. Például szupergyors netkapcsolatra, a maximális garantált sávszélességre vagy megszakítás nélküli rendelkezésre állásra van szüksége, akkor egy bérelt vonal a legjobb választás.

A kempingek területén az optikai kábeles kapcsolat 100%-ban garantált, gigabites sávszélességgel teltház esetén is minden vendég igényét maradéktalanul ki tudja szolgálni, hozzájárulva az adott szálláshely megítélésének és a desztináció vonzerejének fokozásához.