Szakmai rendezvényeken a műholdas csúcstechnika

Az elmúlt hetekben az Ipar Napjain és a Magyar Kommunikációs Szövetség konferenciáján mutattuk be a legújabb telekommunikációs megoldásokat a hazai vállalkozásoknak.

Az évről évre tízezernél több látogatót vonzó Ipar Napjai a szakterület legfontosabb hazai seregszemléje. Az autóipartól a szerszámgépeken át a mérnöki szoftverek gyártóiig és forgalmazóiig mindenki itt van és hozza magával a legfrissebb innovációkat. A sokszínűségben megbúvik egy közös vonás: cégmérettől és profiltól függetlenül valamennyiüknek megbízható internetkapcsolatra van szüksége. Ráadásul meglehetősen gyakoriak az egyedi igények a körükben – kiemelkedő és folyamatos rendelkezésre állásra, extra sávszélességre van szükségük a normál működéshez.

Azzal a céllal állítottuk fel a standunkat, hogy minderre megoldásokat kínáljunk. Olyan szolgáltatásokat vittünk magunkkal, amelyek megbízhatóan skálázhatóak, a legnagyobb multicégektől a kisvállalkozásokig mindenkinek ki tudják elégíteni az igényeit.

A Magyar Kommunikációs Szövetség szakmai rendezvényén pedig nemcsak megmutattuk az érdeklődőknek a műholdas technológia újdonságait, hanem egy izgalmas előadásban a bennük rejlő lehetőségeket is felvillantottuk. Sokak számára hatott az újdonság erejével, hogy műholddal már egészen megközelíthető a földi technológiák által biztosított adatforgalmi sebesség és válaszidő.

Ha nem tudtál eljönni a rendezvényekre, de kíváncsi vagy, a te vállalkozásodnak mit kínálhatunk, nézz körbe nálunk és keresd munkatársainkat!