Lengvárszky Szabolcs, a Vannet Telekommunikációs Kft. ügyvezetője

Ügyvezetőnk lett a kamara Információtechnológiai bizottságának elnöke

2024 januárjától új elnöke van a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Információtechnológiai bizottságának: Lengvárszky Szabolcs. Az új elnök több szálon is kapcsolódik az informatikához; az informatikai tagozatos gimnázium után településmérnökként végzett, és 14 éve dolgozik a távközlésben. A vezetékes és vezeték nélkül internetszolgáltatással, hálózatfejlesztéssel, valamint informatikával foglalkozó VANNET Telekommunikációs Kft. ügyvezetője.

Szabolcs vállalkozása alapításakor csatlakozott a kamarához, hamar a Kisvállalkozás-fejlesztési bizottság tagja lett, valamint kezdeményezésére alapították Az Év Fiatal Üzletembere díjat is. Az Információtechnológiai bizottság megalakulásától dolgozik a közösségben, 2020-tól alelnöki pozícióban, immáron pedig elnökként.

Az Információtechnológiai bizottság működéséről, céljairól, az eddigiekben elért eredményekről, valamint a jövőbeli tervekről Szabolccsal készült interjúban, a Dél Dunántúli Gazdaság 2024. március 5-ei számában megjelent cikkben olvashatók részletek.