Palkonya-WiFi4EU Pályázat

A WiFi4EU kezdeményezés célja, hogy szerte Európában ingyenes wifi-hozzáférést biztosítson a polgárok számára nyilvános helyeken, többek között parkokban, tereken, középületekben, könyvtárakban, egészségügyi központokban és múzeumokban.

A  kezdeményezés keretében a települések 15 ezer euró értékű utalványra pályázhatnak. Az utalványokat wifi-berendezések telepítésére használhatják olyan nyilvános helyeken, ahol még nem áll rendelkezésre ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolat

A WiFi4EU pályázat eredményhirdetését követően a Palkonyai Önkormányzatnál is örülhettek: utalványt nyertek, amelynek felhasználásával ingyenes, közösségi wifi-hozzáférést hozhatnak létre a településükön, ami 2007-ben hazánkban elsőként lett Európa Kulturális Faluja.

A hálózat kiépítéséhez a Vannet egyszerre kínált megoldást a wifi-eszközök kiépítésére és magas rendelkezésre állást garantáló nagy sebességű internet szolgáltatás biztosítására. A település közösségi terein már csatlakozhatnak a világhálóhoz az ott élők, és az idelátogató borászat -és gasztronómia kedvelői.

Mindig öröm számunkra kapcsolódni a helyi értékek megőrzéséhez és azok újragondolásához.

Vannet -Internet bárhol

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?