Értékközpontú beruházás Nyíregyházán

 

A könyvtári rendszer Magyarország legnagyobb kulturális intézményrendszere, kiemelt feladata, hogy válaszokat adjon a társadalmi és gazdasági változások által előidézett használói igényekre. Célunk, hogy az ország valamennyi településén minőségi közszolgáltató könyvtári ellátás váljon elérhetővé, továbbá az oktatási és a közösségi igényeket figyelembe vevő, hatékony, gazdaságosan fenntartható, értékközvetítő és értékteremtő könyvtári rendszer működjön, amely egyenlő esélyű hozzáférést biztosít a kulturális értékekhez. 

A bokortanyák világa Nyíregyháza környékének olyan kultúrtörténeti, néprajzi és természeti öröksége, melynek hazánkban nincs párja. A helyi közösség által nemzeti értékként kezelt, a hungarikumok sorába való bejegyzésre javasolt bokortanyákra, valamint a Felső – Tisza menti apró településekre viszi el a könyvtári és infokommunikációs szolgáltatásokat a jövőben a könyvtárbusz.

Nagy büszkeség számunkra, hogy eme kitűnő -a tudást közkinccsé tételét erősítő program teljes IT technológiáját és internet szolgáltatàsát a Vannet biztosítja egy speciális, önbeállós antenna segítségével,mely perceken belül létesít kapcsolatot.

Vannet-Internet bárhol

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?