Vannet a Videotonnál

Tavaly ősszel kapcsoltuk rá a világhálóra a Videoton kaposvári és marcali üzemét. A somogyi megyeszékhely ipari negyedében található, több mint ezer főt foglalkoztató gyártóegységben többek között fröccsöntött műanyagelemek előállításával, hegesztéssel és akkumulátorok szerelésével is foglalkoznak. A nagyvállalat számára a napi működéshez elengedhetetlen volt a megfelelő sávszélességű és stabil internethozzáférés, amit nehéz volt biztosítani az optikai hálózattól távoli, peremkerületi telephelyen.

A Vannet szakértői az előzetes helyszíni felmérést követően a redundáns betáplálású mikrohullámú technológiát építették ki. Bérelt vonali szolgáltatásunkkal a Videoton igényeihez alkalmazkodó sávszélességet tudtunk biztosítani, akár 99,9%-os éves rendelkezésre állás mellett. Az esetleges technológiai hibák és szolgáltatás-kimaradások okozta károk kivédésére pedig műholdas backup rendszer telepítettünk, ami bármikor képes az elsődleges internet feladatait átvenni egy csökkentett üzemmódban.

Munkatársaink a napokban értékelték az eltelt egy év tapasztalatait. Örömünkre szolgált, hogy a Videotonnál minden tekintetben elégedettek voltak a Vannettel, így tovább folytatódik együttműködésünk hazánk patinás nagyvállalatával.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?