Több mint műhold: új színekben a Vannet

Időről időre szükség van a megújulásra. Változik a környezetünk, a gazdaság, változnak az ügyfeleink és változnak a trendek és az igények. Számunkra mintegy fél évtizedet követően most jött el a változás pillanata: megújítottuk a logónkat és vele együtt a teljes külső megjelenésünket.

A változás a legritkább esetben öncélú és természetesen ezúttal is üzenetet hordoz. Az elsők között vágtunk bele Magyarországon a műholdas internetszolgáltatásba és a szektor legfontosabb cégei közé tartozunk a mai napig. Büszkék vagyunk rá, hogy az ország 93 026 km2-ének bármely pontjára képesek vagyunk napok alatt szélessávú internetet telepíteni. A régi logónkban elhelyezett tányérantennával ezt az első számú szolgáltatásunkat mutattuk meg mindenkinek.

Időközben azonban a Vannet sokkal több lett egy mindent megoldó műholdas netszolgáltatónál.

Kiépítettünk egy széles technológiai spektrumot, ami lényegében minden, a világháló elérésére alkalmas megoldást lefed az optikai kábeltől a mobilneten át a mikrohullámig. Ezzel az eszköztárral pedig képesek vagyunk bármely üzleti igényt kielégíteni. Legyen szó pár fős belvárosi irodáról, gigabites adatforgalmat bonyolító üzemegységről vagy a településektől távoli mezőgazdasági telephelyről, biztosan képesek leszünk internetet szolgáltatni. Sőt, még a helyi hálózat kiépítésében is segítünk.

Új logónk és színeink azt üzenik, hogy ránk már tényleg bármilyen helyzetben lehet számítani. A legalapvetőbb, hétköznapi díjcsomagoktól az extrém terhelésre méretezett bérelt vonalakig valamennyi igényt ki tudunk elégíteni, ráadásul országosan. Ha üzleti internetről van szó, egészen biztosan lesz egy jó ajánlatunk a te cégednek is