Szupergyors Internet Csomag

A Vannet Szupergyors díjcsomagjait azoknak a háztartásoknak állítottuk össze, akiknél a Szupergyors Internet Program keretében optikai kábeles vagy mobiltechnológiával nem lehet legalább 30 Mbps letöltési sávszélességet biztosítani.

A díjcsomag 30 GB adatforgalmi kvótát tartalmaz. Ennek kimerítése esetén továbbra is elérhető 1/1 Mbps le- és feltöltési sávszélesség. 

Szupergyors díjcsomagunk éjszakai opciót tartalmaz. Éjjel 1 és 6 óra között nincsen forgalomszámlálás, ebben az idősávban sem a le-, sem a feltöltés nem számít bele az adatforgalmi kvótádba. Ebben az idősávban az eredeti fel- és letöltési sebesség érhető el akkor is, ha a havi adatforgalmi kvótád már kimerült.

Lakossági csomagjainknál a szolgáltatáshoz szükséges eszközöket (antenna, vevőegység) minden esetben szakértő munkatársainktelepítik. Az eszközök a szolgáltató tulajdonában maradnak, de az előfizető felelős az őrzésükért és rendeltetésszerű használatukért.

A telepítési díj megfizetésére részletfizetési lehetőséget is biztosítunk ügyfeleinknek. Két éves hűségidő vállalása esetén havi 990 Ft-os részletre, 24 hónapos futamidővel.

Technikai vagy földrajzi tényező okozta meghiusúlt telepítés esetén az egyszeri regisztrációs és telepítési díjra 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk.

Díjcsomagjainkkal kapcsolatban további tájékoztatásért keresse ügyfélszolgálatunkat!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?