Pécsi Iparkamara díjai

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elismerésekkel díjazta többek között, a 2016-ban Baranya megyében kimagasló gazdasági tevékenységet végző vállalkozókat. A február 24-én második alkalommal megrendezett Baranya Megyei Üzleti Estélyen több mint 200-an vettek részt, ahol a vannetTM internetszolgáltató, RG NetWorks Kft. ügyvezetője és maga a vállalkozás is díjat vehetett át.
Minden évben a kamara elnöksége dönt a kamarai díjak kitüntetettjeiről, a testületektől és tisztségviselőktől beérkezett javaslatok alapján. Ezek alapján Az Év Fiatal Üzletembere Díj  kitüntetettje Lengvárszky Szabolcs, az RG NetWorks Kft. ügyvezetője lett. A kamara elnökségének meglátása szerint is évek óta sikeresen menedzseli az országos lefedettségű műholdas internettel és regionális mikrohullámú technológiákkal foglalkozó céget, amely sikeres és üzletileg előremutató tevékenységet végez. Aktív szereplője a helyi gazdaság fejlesztésének és évek óta tagja a kamara kisvállalkozásfejlesztési, idén pedig már az ICT bizottságának is.

Az RG NetWorks Kft. műholdas internet szolgáltatása, vannetTM márkanéven ismert, Magyarország teljes területén biztosít internetet, főként olyan területeken, ahol nincs vagy csak gyenge minőségben érhető el telekommunikációs szolgáltatás. A vállalkozás 7 éve biztosítja szolgáltatásait műholdas technológián itthon és Európa más országaiban is. Lakossági és KKV piacon egyedüliként biztosítja ezt a típusú szolgáltatás, emellett szolgáltatója kormányzati ügyfeleknek és országos médiáknak is. A szolgáltatás segítette már élő szívműtét közvetítését is nemzetközi kardiológus konferenciára, vagy éppen az afrikai sivatagban autóverseny csapat TV-s bejelentkezését, napelemparkok adatátvitelét biztosítja és még nagyon sok területen segíti a kommunikációban.

Szolgáltatásukat több olyan cég is igénybe veszi, mely a környezetvédelem támogatása mellett áll a megújuló energiaforrások használatával. Ezen cégek támogatásával hozzájárul a megye környezetvédelmi helyzetének javításához. A technológiánknak köszönhetően pedig tekintettel arra, hogy nem kell hálózatot kiépíteni a működéshez, hozzájárul környezetünk védelméhez. Ezt a hozzáállást és munkát értékelte a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara egy elismerő oklevéllel az RG NetWorks Kft. Kiemelkedő környezetvédelmi tevékenységéért.

A társaság az utóbbi időszakban azonban regionális mikrohullámú technológián alapuló szolgáltatásait is erősítette. Egyedi igényekhez igazodó, üzleti internet, és bérelt-vonali internet szolgáltatásokat elsősorban a pécsi és Pécs környéki, baranyai cégeknek alakította ki. A hálózat folyamatos fejlesztésének köszönhetően egyre nagyobb lefedettséggel egyre nagyobb sávszélességet, akár több száz Mbit/s -os sávszélességek is biztosítani tud, helyszíntől függően.

Ahol már semmi nem működik, vagy nem megfelelő ott a vannetTM  a megoldás!

RG Networks Kft.: 15 éves 100% magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező informatikai, marketing, és távközlési RG Magyarország cégcsoport tagja, 2010 óta kínál országosan szélessávú műholdas és regionálisan mikrohullámú internet és bérelt-vonali internet szolgáltatásokat, Európa vezető műholdas operátorainak magyarországi képviselete.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?