Oktatási kedvezmény

Kedves Ügyfeleink,

A kormány március 5-én kiterjesztette a digitális oktatásra biztosított kedvezményezettek körét az alapfokú oktatásban résztvevő diákokra és pedagógusokra. Ők egy havi díjmentes vezetékes internet hozzáférésre jogosultak.

A kedvezmény igénybevételéhez regisztráció szükséges, a bejelentő lapot kérésére ügyfélszolgálatunk kiküldi az Ön által megadott e-mail címre. Az adatlapot kötöltve kérjük szíveskedjen visszaküldeni.

Az igénylések leadására 2021 március 29-ig van mód. Amennyiben az igénylési folyamat sikeres és a kedvezményét megítéltük, egy visszaigazoló e-mailben üzenetben értesítjük erről.

Az igények elbírálása 2021 március 31-ig megtörténik, a kedvezmény jóváírása az áprilisi számlában jelenik meg.

A korábban regisztrált előfizetőinknek nincs teendője, a kedvezményeiket folyamatosan biztosítjuk, amíg a rendelet ezt előírja.

Jogosultak köre:

A rendelet jelenlegi szövege alapján jár az ingyenes internet valamennyi alap és középfokú oktatásban résztvevő iskolák diákjainak és tanárainak vagy szakoktatóinak.

Kik vehetik igénybe a kedvezményt?

Tantermen kívüli, a kormány által elrendelt digitális munkarendben működő közép- és alapfokú iskolai oktatásban részt vevő tanulók:

  • saját előfizetésükre
  • törvényes képviselő előfizetésére
  • olyan személy előfizetésére, akinek előfizetését a tanuló vagy törvényes képviselője erre jogosító jogcím alapján használja

Tantermen kívüli, a kormány által elrendelt digitális munkarendben működő közép- és alapfokú iskolai oktatásban részt vevő pedagógusok, oktatók:

  • saját előfizetésükre
  • olyan személy előfizetésére, akinek előfizetését erre jogosító jogcím alapján használja

Hol vehető igénybe?

  • Az ingyenes szolgáltatás csak egy helyen vehető igénybe a jogosult lakóhelye, a tartózkodási helye vagy szálláshelye közül.

A rendelet elérhető a következő oldalon:

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A2000501.KOR&dbnum=1

Vannet Csapata 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?