Ingyen internet szolgáltatás digitális oktatáshoz

Tisztlet Előfizetőink, 

Az alábbi hírben szeretnék pontos információval szolgálni a 03.23-án megjelent, az ingyenes internetet érintő rendelet módosításokkal kapcsolatban.

A kedvezményezettek köre és a kedvezmény mértéke nem változott.

Tehát jelenleg:

1. A középfokú oktatásban részt vevők 4×30 nap kedvezményre jogosultak

2. Az alapfokú oktatásban részt vevők 1×30 napra jogosultak.

Az igénylések 2021. március 29-ig adhatók le. Eddig az időpontig fogadjuk be az alapfokú és a középfokú oktatásban részt vevők igényeit is.

A kedvezmény jóváírására (a jelenlegi szöveg szerint) 2021.03.29 + 6 hónapig van lehetőség. 

A kedvezmény igénybevételéhez regisztráció szükséges, a bejelentő lapot kérésére ügyfélszolgálatunk kiküldi az Ön által megadott e-mail címre. Az adatlapot kötöltve kérjük szíveskedjen visszaküldeni.

Ez azt jelenti, hogy:

1. A rendelet szerint az alapfokú oktatásban résztvevőknek márciusra jár a kedvezmény, de ezt az áprilisi számlában kaphatják meg.

2. A középfokú oktatásban részt vevők nagy része megkapta az aktuális hóban a kedvezményt, nekik nincs teendőjük, a kedvezményeiket folyamatosan biztosítjuk, amíg a rendelet ezt előírja.

3. Azok a középfokú oktatásban részt vevők akik eddig nem adtak le igényt és azt most teszik meg, azok számára a következő négy hónapra állítjuk be a kedvezményeket: április, május, június és július.

Jogosultak köre:

A rendelet jelenlegi szövege alapján jár az ingyenes internet valamennyi alap és középfokú oktatásban résztvevő iskolák diákjainak és tanárainak vagy szakoktatóinak.

Kik vehetik igénybe a kedvezményt?

Tantermen kívüli, a kormány által elrendelt digitális munkarendben működő közép- és alapfokú iskolai oktatásban részt vevő tanulók:

-saját előfizetésükre

-törvényes képviselő előfizetésére

-olyan személy előfizetésére, akinek előfizetését a tanuló vagy törvényes képviselője erre jogosító jogcím alapján használja

Tantermen kívüli, a kormány által elrendelt digitális munkarendben működő közép- és alapfokú iskolai oktatásban részt vevő pedagógusok, oktatók:

-saját előfizetésükre

-olyan személy előfizetésére, akinek előfizetését erre jogosító jogcím alapján használja

Hol vehető igénybe?

Az ingyenes szolgáltatás csak egy helyen vehető igénybe a jogosult lakóhelye, a tartózkodási helye vagy szálláshelye közül.

A rendelet elérhető a következő oldalon:

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A2000501.KOR&dbnum=1

Vannet Csapata 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?