Microsoft 365 és Azure felhőalapú szolgáltatások

Egyre nagyobb az igény a KKV szektorban is a felhőalapú szolgáltatásokra, ami a hazai digitalizáció fejlődésének, és az irodán kívüli munkavégzés igényének köszönhető. Napjainkban a felhőszolgáltatások olyan biztonságot és hatékonyságot képesek nyújtani, amit helyi környezetben csak elképesztő szaktudással, és nagyon drágán lehetne elérni. Hála a Microsoftnak, ezen üzleti szolgáltatások előnyeinek kiaknázása már nem csak a multik kiváltsága.

A Microsoft felhőalapú szolgáltatásai piacvezetőként vannak jelen a Cloud szegmensben. Tudta, hogy a Fortune500-as cégek 95%-a Microsoft Cloud-ot használ? A vállalati infrastruktúra legtöbb eleme felköltöztethető a felhőbe, amivel egyrészről biztonságban tudhatjuk adatainkat, másrészről pedig lehetővé teszi a távoli elérést bárhonnan.

Az ilyen, és ehhez hasonló innovatív megoldásokat mi is szeretjük a VANNET-nél, éppen ezért már több vállalat számára nyújtunk segítő kezet Microsoft felhőalapú szolgáltatásokkal.

A Microsoft 365 felhőalapú szolgáltatás megoldást nyújthat az otthoni munkavégzésre, a céges dokumentumok és adatok biztonságos tárolására, és a dolgozók hatékonyságának növelésére. A Micrisoft365 szolgáltatások használatával többé nem kihívás az otthoni munkavégzés.

A Microsoft Azure platformszolgáltatás pedig megfelelő alternatíva lehet a helyi szerverkörnyezet kiváltására. Ha fontos a zavartalan ügyvitel, a magas rendelkezésre állás, a rugalmasság, és az adatbiztonság, akkor az Azure a megoldás.

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást üzlete kihívásaira személyre szabott megoldásokkal.

További részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat, vagy kérjen tájékoztatást a email címen!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?