WiFi4EU nyerteseknek

A WiFi4EU pályázat eredményhirdetését követően 106 magyarországi önkormányzatnál örülhettek: ennyien nyertek 15 ezer euró értékű utalványt, amelynek felhasználásával ingyenes, közösségi wifi-hozzáférést hozhatnak létre a településükön. A következő lépés ezekben a projektekben a tervek elkészítése és a megfelelő szolgáltató kiválasztása.

A Vannet egyszerre kínál megoldást a wifi-eszközök kiépítésére és az internetszolgáltatás biztosítására. Referenciáink között akár több ezer ember kiszolgálásra is alkalmas, állandó vezeték nélküli internethozzáférések telepítése is szerepel Baranya-Somogy és Tolna megyében. Emellett a lakossági műholdas internetszolgáltatás hazai piacvezetőjeként Magyarországon egyedül rendelkezünk tényleg 100%-os lefedettséggel. Még a legeldugottabb, az optikai hálózatoktól távol eső településeken is garantáltan műkődik,ahol vezetékes vagy mobilszolgáltatással nem megoldható a az internetelérés. 

Ha ön is a WiFi4EU nyertesei közé tartozik, keressen minket elérhetőségeinken ingyenes tanácsasdásért és kérjen ajánlatot!"

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?