Megjelenésünk Hódmezővásárhelyen

2015-ben immár 22. alkalommal került megrendezésre Hódmezővásárhelyen az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok. Az évek során a kiállítás a magyar mezőgazdaság és agrárágazat egyik legjelentősebb szakmai találkozójává vált.

Idén a különböző állattenyésztéshez kapcsolódó technológiák mellett, számos más támogató ágazat is képviseltette magát. Többek között cégünk az RG-NetWorks Kft is bemutatta a gazdáknak és mezőgazdasági vállalkozásoknak a  vanNet műholdas internet szolgáltatást, mint az agrárágazat egyik lehetséges háttértámogató technikáját.

A kiállítás három napja során tapasztaltuk, hogy a mezőgazdasági ágazatban, éppen olyan elengedhetetlenül fontos az internet lehetőség, mint az élet bármely más területén. Mind a hétköznapokban, mind a gazdálkodások munkafolyamataiban, mint például a naprakész termény információkhoz való hozzájutás, nélkülözhetetlen a világháló elérhetősége. 

Sok, infrastrukturális szempontból kieső területen, még a mai napig nem megoldott az internet használatának problematikája. Amennyiben van is internet elérés, az a vállalkozások, a gazdák munkáját nem tudja megfelelően támogatni. Ezekre a speciális helyzetekre nyújt megoldást a vanNet műholdas internet szolgáltatás.

Sok érdeklődő számára ismeretlen volt, hogy a műholdas technológia mindenféle időjárási körülménytől függetlenül, a földrajzi adottságokhoz rugalmasan igazodva bárki számára megfizethető megoldást nyújt.

Legyen szó tehát bármilyen agrárágazati munkáról, mely internetes háttértámogatást igényel, arra megoldást nyújt a vanNet műholdas internet szolgáltatás.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?