Guruló irodalom járja hazánk megyéit

 

Átadásra került az egri Bródy Sándor Megyei és Városi könyvtár és a miskolci II.Rákóczi Ferenc megyei és Városi könyvtár mozgó bibliotékája. A pécsi Csorba Győző Könyvtár könyvtárbuszával, mint korábbi projekttel együtt immár 3 megye kistelepülésen várják az olvasókat az újonnan átadott könyvtárbuszok szolgáltatásaikkal. Minden olyan szolgáltatás elérhető a buszban, amelyekkel eddig csak hagyományos könyvtárban találkozhattak az olvasók: könyv és dvd kölcsönzés, számitógèp használat, wifi, multimédiás eszközök használata.
Nagy büszkeség és öröm számunkra, hogy eme kitűnő, a tudást közkinccsé tételét támogató program teljes IT technológiáját és internet szolgáltatàsát a Vannet biztosítja. A világhálót egy speciális, mozgó gépjárműre szerelhető automata beállású műholdas antenna segítségével éri el mely perceken belül létesít kapcsolatot bárhol is állomásozzon a könyvtárbusz.

A könyvtárbusz projektben remek megrendelőkkel és egy profi partnerekkel dolgozhattunk együtt, mint a felépítménygyártó, Tornádó International Kft.

 

A Vannet gépjárműre szerelhető antennáját olyan speciális gépjárművekhez ajánljuk, ahol változó, de fix helyszíneken kell stabil adatkapcsolatot, vagy internetszolgáltatást létesíteni: közvetítőautók, esetkocsik, szűrőbuszok, lakóautók, mobil bankállomások, könyvtárbuszok, stb… A szolgáltatással jelenleg 50mbit/s -os sávszélesség vehető igénybe. Bővebb információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

 http://www.vannet.hu/lakossagi/ugyfelszolgalat

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?