Megfeleztük a hűségidőt
2017 november 09.

Megfeleztük a hűségidőt

A Vannet műholdas internetcsomagjaira előfizetőknek mostantól elegendő egy éves hűségidőt vállalniuk, cserébe a legmagasabb hűségkedvezményt kapják. Éljen ön is a lehetőséggel!

Átalakul a hűségszerződések rendszere a Vannetnél. A korábbinál kedvezőbb feltételeket kínálunk nem csak új előfizetőinknek, hanem azoknak is, akik meglévő, lejáró hűségidejű szerződésüket szeretnék megújítani.

A legfontosabb változás, hogy többé nem kell két évnyi hűséget vállalniuk ügyfeleinknek. Elegendő egy évre szerződni, miközben továbbra is változatlanul élvezhetik a legmagasabb hűségkedvezmény nyújtotta előnyöket. Így például Vannet Open5 csomagunk havidíja bruttó 7990 Ft, az Open10-é pedig az első hónapban 7990 Ft, a másodiktól pedig 9990 Ft.

Az új feltételek minden új és szerződést hosszabbító ügyfelünkre érvényesek, használja a ki a kedvező lehetőséget ön is! 

A részletekről és a megrendelés egyéb feltételeiről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Hírek

3D-s tehetségeket díjaztunk

A Vannet kiemelt támogatója volt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a GreypixelGeometrics Kft.3D és Én című fotogrammetriai pályázatának. A versenybe nevező fiatalok fényképek alapján készítettek digitális, háromdimenziós modelleket ismert és kevésbé ismert pécsi műemlékekről.

további hírek

náluk vannet

Akik már használják

A műholdas internet felhasználási lehetősége nagyon sokrétű. Rovatunkban bemutatjuk referenciáinkat, elégedett ügyfeleinket, érdekes bekötéseinket. Nekik bejött a vannet.

tovább

     Akciók

   Nőnapi akció! 

Ajándékozzon műholdas netet nőnapra! A Vannet egy különleges, csak egy napig érvényes akcióval szeretne kedveskedni – méghozzá rendhagyó módon nem csak hölgy ügyfeleinknek!

tovább