Technológia

Többféle technológiánk közül több szempontot mérlegelve választjuk ki a számodra ideális backup csomaghoz a legjobbat.

Mekkora sávszélességre van szükséged?

Hol található a telephelyed?

Milyen elsődleges internetet használsz?

Optikai kábel

Az optikai kábeles kapcsolat az üzleti internetszolgáltatásban leggyakrabban alkalmazott technológia. Gyors, stabil és megbízható – feltéve, ha elérhető hozzá az infrastruktúra. A backup szolgáltatás egy alternatív vezetéken keresztül biztosítható, ami az elsődleges kapcsolat kiesésekor is fenntartja az adatforgalmat.

Mikrohullám

A mikrohullámú internet akár rendkívül magas sávszélességet, teljesen egyénre szabott megoldásokat tesz lehetővé kiemelkedően magas rendelkezésre állás mellett. Független a vezetékes infrastruktúrától, ezért backup internethez ideális választás. Viszont a lefedettsége nem teljes, ezért szakembereink minden esetben ellenőrzik, hogy a telephelyeden elérhető-e.

Műhold

A műholdas internet legnagyobb előnye a földi kábelektől és adótornyoktól való teljes függetlenség és a 100%-os lefedettség. Nincsen olyan eldugott pontja az országnak, ahol ne működne és csak egy tányérantenna kell hozzá.

Mobilnet

A mobilnet a rendkívül magas lefedettségi arányt ötvözi a hordozhatósággal. Jó választás, ha a telephelyedre nincsenek behúzva a kábelek, de a műholdnál nagyobb sávszélességet szeretnél használni. És akkor is, ha egy adott helyen nincs szükség állandó internetkapcsolatra, elég ha a munkatársaid „hozzák magukkal” a netet, amikor ott akad dolguk. Használata végtelenül egyszerű, hiszen semmilyen extra infrastruktúrát nem kell hozzá kiépítened.