Rólunk mondták

"Hosszú utat jártunk be a vannet előtt. Volt ugyan kiépített vezetékes hálózat, de korántsem volt megfelelő számunkra. Rendkívül megbízhatatlan volt a szolgáltatás és sokat szakadozott. Hálózatfejlesztést még sokáig nem tervez a szolgáltató, így erre nem alapozhattunk. Lefedettség hiányában a mobilinternet is megbukott. Szerencsére jött a vannet. Nemrég került bevezetésre cégünknél az EKÁER rendszer, amihez már megoldott a stabil internetkapcsolat."
Észak-Térkő Kft.
"Maximálisan elégedett ügyfele vagyok a Vannetnek. A megrendeléstől kezdve a telepítésen át minden flottul ment, és a szolgáltatás is hibátlan. Ez azért is nagy öröm, mert hosszú időn keresztül egyik szolgáltató sem tudott internetet varázsolni a pincészetünkbe."
Majoros László Majoros Birtok és Borbár, Tokaj
"A szigorúan védett, Magyarországon ritkaságszámba menő fekete gólyák fészkét 2013 óta kamera figyeli, a netezők élőben nézhetik a különleges madarak mindennapjait. Az infrastruktúra nélküli természetvédelmi területen egyedül a Vannet műholdas szolgáltatása volt képes stabil és megfelelő sebességű internetkapcsolatot biztosítani a közvetítés működéséhez.
http://gemenczrt.hu/media/feketegolya-feszek/"
Gemenc Erdő Zrt.
"A Borászat és Szálloda életében az internetkapcsolat nem az a dolog, amivel rendszeresen foglalkozni akarunk, de a munkánkhoz és vendégeink kényelme érdekében mégis nélkülözhetetlen. Olyan szolgáltatót kerestünk, aki fennakadások nélkül tudja azt a színvonalú szolgáltatást nyújtani, amire szükségünk van. A vannetesek a rendkívül ritka meghibásodásokat is szinte pillanatok alatt elhárítják, úgyhogy nekünk csak vendégeink kényelmére kell csak ügyelnünk."
Szabó Bálint, szállodavezető helyettes Bock Hotel Ermitage, Villány

Hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Informálódjon újdonságainkról

Hírlevél feliratkozás