Mi is az a vanNet?

A vannetTM egy olyan internet szolgáltatás, mely az ország teljes területén biztosít stabil internet kapcsolatot főként a háztartások, a vállalkozások, és az intézmények számára műhold segítségével, függetlenül minden földi hálózattól. A szolgáltatás kétirányú, ami azt jelenti, hogy a le-, illetve a feltöltés is műholdon keresztül valósul meg, nincs tehát szükség földi hálózatra, mindösszesen elektromos áram kell működéséhez.

A „vannetTM” egy bejegyzett márkanév, mely az RG NetWorks Kft., mint a Tooway (SKYLOGIC s.p.a /EUTELSAT termékek) és az Astra2Connect (S.E.S. termékek) hivatalos magyarországi képviselete, által szolgáltatott kétirányú műholdas szolgáltatásokat jelenti.

A szolgáltatás működéséhez az Előfizetőnél egy ügyfél oldali műholdas terminál telepítésére van szükség, mely egy kültéri parabola antennából (75cm átmérőjű) és egy beltéri modemegységből (Ethernet csatlakozással) áll.
 
Egy olyan egyedülálló műholdas technológia, amely állandó megoldást nyújt azon háztartások, vállalkozások, intézmények részére, akiknek eddig nem volt megoldható és megbízható internet kapcsolata. Ezen kívül rendezvények internet, WiFi lefedettség biztosítására ideiglenesen is felhasználható.

Lakossági csomagok Kisvállalati csomagok Nagyvállalati csomagok Speciális díjcsomagok

Hírek

3D-s tehetségeket díjaztunk

A Vannet kiemelt támogatója volt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a GreypixelGeometrics Kft.3D és Én című fotogrammetriai pályázatának. A versenybe nevező fiatalok fényképek alapján készítettek digitális, háromdimenziós modelleket ismert és kevésbé ismert pécsi műemlékekről.

további hírek

náluk vannet

Akik már használják

A műholdas internet felhasználási lehetősége nagyon sokrétű. Rovatunkban bemutatjuk referenciáinkat, elégedett ügyfeleinket, érdekes bekötéseinket. Nekik bejött a vannet.

tovább

     Akciók

   Folytatódnak akcióink! 

Kedvezményes előfizetések, új ajánlatok! Ne maradjon le róluk! 

tovább