Speciális Díjcsomagjaink

 Newspotter

A Newspotter (videó átviteli) szolgáltatás azon televíziós és rádiós cégeknek ajánljuk, akiknek fontos a jó minőségű IP alapú (digitális) adatátvitel (akár HD minőségben is). Részletek ITT.

 Backup szolgáltatás

A Backup szolgáltatást azon cégek számára ajánljuk, akiknek fontos a folyamatos internetelérés. A műholdas szolgáltatás teljesen független mninden földi szolgáltatástól, így kiváló háttér szolgáltatást a vállalat műszaki eszközeinek, kameráinak eléréséhez. Részletek ITT.

 Maritime szolgáltatás

A Maritime szolgáltatást olyan hajótulajdonosoknak ajánljuk, akik utazásaik során is stabil internet szolgáltatást kívánnak használni a partttól távol is. Részletek ITT. 

Hírek

3D-s tehetségeket díjaztunk

A Vannet kiemelt támogatója volt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a GreypixelGeometrics Kft.3D és Én című fotogrammetriai pályázatának. A versenybe nevező fiatalok fényképek alapján készítettek digitális, háromdimenziós modelleket ismert és kevésbé ismert pécsi műemlékekről.

további hírek

náluk vannet

Akik már használják

A műholdas internet felhasználási lehetősége nagyon sokrétű. Rovatunkban bemutatjuk referenciáinkat, elégedett ügyfeleinket, érdekes bekötéseinket. Nekik bejött a vannet.

tovább

     Akciók

   Folytatódnak akcióink! 

Kedvezményes előfizetések, új ajánlatok! Ne maradjon le róluk! 

tovább