Akiknél vannet...

A vannet szolgáltatásainak felhasználási lehetősége rendkívül széles, ezt a színes ügyfélállományunkkal tudjuk alátámasztani. Ezen az oldalon egy kis ízelítőt gyűjtöttünk össze a teljesség igénye nélkül. Ügyfeleink körülbelül 40%-ban az céges-,  60% pedig lakossági előfizető.

Duna Aszfalt Kft.


"Cégünk olyan helyeken is folytat építkezéseket, ahol az internetszolgáltatás nem megoldott. A mobilnet is használhatatlannak bizonyult azokon a településeken kívüli helyszíneken, ahol sokszor még út sem volt. Így kerestünk, és találtuk meg végül a vannet  szolgáltatását, ami a munkatársaink és  így a cégcsoport számára is nélkülözhetetlen kapcsolattartásra, levelezésre kínált megoldást. Ahol más szolgáltatás nem működött, ott a vannet  megbízható, korrekt és rugalmas internetszolgáltatást, segítőkész és korrekt ügyintézést biztosít már évek óta."

Bányászat

"Hosszú utat jártunk be a vannet előtt. Volt ugyan kiépített vezetékes hálózat, de koránt sem volt megfelelő számunkra. Rendkívül megbízhatatlan volt a szolgáltatás és sokat szakadozott. Hálózatfejlesztést még sokáig nem tervez a szolgáltató, így erre nem alapozhattunk. Lefedettség hiányában a mobilinternet is megbukott. Szerencsére jött a vannet. Nemrég került bevezetésre cégünknél az EKAER rendszer, amihez már megoldott a stabil internetkapcsolat."  ​/Észak Térkő Kft./

Pincészet

"Maximálisan elégedett ügyfele vagyok a Vannetnek. A megrendeléstől kezdve a telepítésen át minden flottul ment, és a szolgáltatás is hibátlan. Ez azért is nagy öröm, mert hosszú időn keresztül egyik szolgáltató sem tudott internetet varázsolni a pincészetünkbe." (Majoros László, MAJOROS BIRTOK)

Versenyistálló, lovarda

„Ügető versenyistálló lévén a telephelyünk vidéki környezetben fekszik, Izsákon tevékenykedünk 2008 márciusa óta. Hosszú évek teltek el úgy, hogy megbízható internetkapcsolat nem állt rendelkezésünkre. A szakadozó, meg-megszűnő internetelérés nem csak a mindennapi ügyintézésben, hanem az élet számos területén bosszúságot okozott mindannyiunknak. Idén találkoztunk a vannet műholdas internet szolgáltatással, egy mezőgazdasági cégeknek szóló tájékoztató révén. Hét év után végre megoldódtak a problémáink, folyamatos internetkapcsolat áll rendelkezésünkre. Ennek hetelő munkatársaink is nagyon örülnek, hiszen az internetelérésnek köszönhetően sokkal könnyebben tudják tartani a kapcsolatot családjaikkal a távollét alatt. A Hico Versenyistálló nevében meleg szívvel ajánljuk vannet műholdas internetet mindenkinek, aki hasonló cipőben jár, mint mi.” (Búrány Adrián, Hico ügető versenyistálló)

Fekete gólya megfigyelés

A gemenci ökoturisztikai központban egy fekete gólya párt tartanak folyamatos megfigyelés alatt a szakemberek. Az élő web kamerás megfigyeléshez a vannet infinite + fix IP biztosítja a technikai hátteret. Itt lehet betekinteni a feket gólyák életébe.

Étterem, vendéglátás 

Több étterem, üdülő, vendégház található előfizetőink között. Közülük többen az online pénztárgéphez szükséges folyamatos kapcsolat miatt döntöttek mellettünk. Nem utolsó sorban pedig a vendégeknek is ad egy pluszt, illetve sokaknál már kifejezetten elvárás, hogy a nyaralás, kikapcsolódás alatt is álljon rendelkezésre internet kacspolat.

Mezőgazdaság

A mezőgazdasági szektor az egyik legtipikusabb terület, hiszen az agrárszektor tagjai tipikusan vidéki szereplők, vagyis gyakran távol esnek a kiépített vezetékes hálózatoktól.

Építőipar

Itt is növekszik a jelentősége az internetkapcsolat fontosságának, az online építési napló vezetésének következtében. 

Rendezvény, fesztivál

Számtalan alkalommal használták már szolgáltatásainkat kitelepüléseken, rendezvényeken, fesztiválokon. Az egyik legnagyobb rendezvény a tavalyi Efott fesztivál volt. 

Napelem park

Egyik kedves ügyfelünk napelem park üzemeltetésére használja a szolgáltatást.

Backup

Gyakori, hogy az üzleti előfizetők háttértámogató technikaként választják a vannetet, ami olyan esetekben nyújt megoldást, ha a klasszikus rendszerben probléma adódik. Mivel teljesen független adatátviteli rendszerről van szó, ilyenkor a hiba elhárításáig a vannet biztosítja a folyamatos kapcsolatot. 

Szupernagyi

Egy vidéken élő nagymama azért rendelte meg a szolgáltatásunkat, hogy a távol élő családtagjaival könnyebben tudja tartani a kapcsolatot. Skype-on keresztül így akár naponta is tudnak kommunikálni egymással. Ráadásul amióta bevezették nála az internetet, az unokák is szívesebben maradnak nála pár napra. 

Hírek

3D-s tehetségeket díjaztunk

A Vannet kiemelt támogatója volt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a GreypixelGeometrics Kft.3D és Én című fotogrammetriai pályázatának. A versenybe nevező fiatalok fényképek alapján készítettek digitális, háromdimenziós modelleket ismert és kevésbé ismert pécsi műemlékekről.

további hírek

náluk vannet

Akik már használják

A műholdas internet felhasználási lehetősége nagyon sokrétű. Rovatunkban bemutatjuk referenciáinkat, elégedett ügyfeleinket, érdekes bekötéseinket. Nekik bejött a vannet.

tovább

     Akciók

   Folytatódnak akcióink! 

Kedvezményes előfizetések, új ajánlatok! Ne maradjon le róluk! 

tovább