Voice/Video packages - Newspotter

Teljes lefedettség Európában:

A newspotter szolgáltatással és a hozzá tartozó felszerelés Európa bármely pontjáról képes rácsatlakozni a KA-SAT műholdra. Szinte nincs olyan hely, ahonnan az élő bejelentkezés ne lenne kivitelezhető. A lefedettség jól nyomon követhető a biztosított térképeken: a műhold jele Európa határain belül biztosan befogható. A jel befogásának gyakorlata könnyen elsajátítható, a műholdra történő csatlakozás pedig a segédeszközöknek köszönhetően perceken belül kivitelezhető. A jel megtalálása után, a zökkenőmentes adatforgalom érdekében, a stábnak csupán arra kell ügyelnie, hogy működés közben az antenna tányért ne árnyékolja le valamilyen nagyobb tárgy. Amennyiben a rálátás biztosított, az adás folyamatosan fenntartható.

A Newspotter használata:

A műholdas adatátvitel használata rendkívül egyszerű, helyszíni előkészületekre gyakorlatilag nincsen szükség. Az egyetlen kötelezettség a felhasználók felé a csatorna előzetes befoglalása, amely egyénileg, interneten keresztül történik. Ennek lépései a következők: a felhasználó egyedi azonosítójával belép a szolgáltatás webes felületébe, majd megadja a használni kívánt terminál adatait, a felvétel helyszínét, annak hozzávetőleges időtartamát és az igényelt bitráta sűrűséget. A rendszer ez alapján határozza meg, hogy a szolgáltatás igénybe vétele mekkora kiadást jelent majd a felhasználó számára.

Szolgáltatási díj (kötelezettségvállalás nélkül):

1 GB = 70 EUR
(igényelt bitráta sűrűség állapítja meg a foglalt adatmennyiséget, így célszerű optimálisan beállítani)

A díjak nagyobb mennyiségű kapacitás foglalás esetén kedvezőbbek lehetnek.
Dedikált kapacitás, max 10 Mbit/s sávszélességig, a teljes műhold lefedettsége alatt.

Eszközök:

Az eszközök palettáján megtalálhatóak a

  • gépjárműre szerelhető, automatikusan pozicionáló terminál
  • könnyen mozgatható flyaway szett
  • egyszerűen installálható low-budget standard berendezés

A terminálok egy  tipikusan 77 cm-átmérőjű antennából, egy speciális fejegységből és egy beltéri egységből állnak (illetve az egyes típusoknál forgató motor és beállító mechanika). Az eszközök kapacitása max. 50/20 Mbit/s (le- és feltöltési sebesség).

Részletes ajánlatért keresse kollégáinkat!

Komplett IP SNG közvetítőautó megoldás az ITBroadcast oldalán érhető el.
 

Hangátviteli szolgáltatás

Műsorszóró rádiók számára biztosított hangátviteli szélessávú szolgáltatások, főként kitelepülések számára jelent gyors és hatékony megoldást. A szolgáltatás díjai függenek az időtartamtól, szükséges feltöltési sávszélességtől, és várható elforgalmazandó adatmennyiségtől. Igényre szabott ajánlatunkat kérje kollegáinktól!
 

Rendezvényekre alkalmi szolgáltatásbiztosítás

Gyorsan telepíthető szolgáltatásaink kiválóan alkalmasak rendezvényekhez (pl.: hot-spotnak), hiszen néhány napon belül (adminisztrációval együtt) függetlenül a földi hálózatok meglététől kiépítésre kerül a szolgáltatás. Igényre szabott ajánlatunkat kérje kollégáinktól!

Keresse kollégáinkat a pontos árajánlatért!

Hírek

In the service of medicine

 Live broadcast between Krakow and Budapest on the New Frontiers in Interventional Cardiology conference

more news

references

They have VannetTM

We participate in many outings as supporters and promote our broadband internet service’s variegation. See our list of references.

more

Promotion

Packages for home users

Upon the 1st of February 2017. new, infinite* subscriptions are available! Don't miss it, read it here! 

*information is not complete

more