Valamennyi SZEZONnet díjcsomag FLAT opciót tartalmaz, azaz az adatforgalom korlátlan*. A megadott adatforgalmi kvóta elérése után a zárójelben található garantált sebesség továbbra is elérhető marad. 

A díjcsomagokhoz a kvótán felül további adatforgalom mennyiség vádárolható GB alapon, természetesen ezek tartalmára is biztosítjuk a normál le-és feltöltési sebességet. 

Valamennyi díjcsomag tartalmazza az éjszakai opciót, azaz éjjel 1 és 6 óra között nincs adatforgalomszámálás. Ebben az idősávban a használat nem számít bele az adatforgalmi kvótába.

A szezon alapesetben április 1. és szeptember 30. között, hat hónapon keresztül tart. Kérésre meghosszabítható. 

Telepítés:

Lakossági csomagjainknál a szolgáltatáshoz szükséges eszközöket  minden esetben szakértő munkatársaink telepítik.

A belépési díj tartalmazza a szakszerű beszerelés és kiépítés költségeit. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges műholdas terminál a szolgáltató tulajdonában marad, de az előfizető felelős őrzésébe kerül.

Szolgáltatási terület: Magyarország

*A tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket ITT olvashat.

Részletes tájékoztatásért érdeklődjön Ügyfélszolgálatunk valamely elérhetőségén.

Ajánljuk:

  • Nyaralók, hétvégi házak, vadászházak, horgásztanyák tulajdonosainak országszerte
  • Akiknek évente csak néhány hónapig van szüksége internetre
  • Akik számára fontos a folyamatos internetelérés, de csak azért akarnak fizetni, amit használnak

Hírek

3D-s tehetségeket díjaztunk

A Vannet kiemelt támogatója volt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a GreypixelGeometrics Kft.3D és Én című fotogrammetriai pályázatának. A versenybe nevező fiatalok fényképek alapján készítettek digitális, háromdimenziós modelleket ismert és kevésbé ismert pécsi műemlékekről.

további hírek

náluk vannet

Akik már használják

A műholdas internet felhasználási lehetősége nagyon sokrétű. Rovatunkban bemutatjuk referenciáinkat, elégedett ügyfeleinket, érdekes bekötéseinket. Nekik bejött a vannet.

tovább

     Akciók

   Nőnapi akció! 

Ajándékozzon műholdas netet nőnapra! A Vannet egy különleges, csak egy napig érvényes akcióval szeretne kedveskedni – méghozzá rendhagyó módon nem csak hölgy ügyfeleinknek!

tovább