Vállalkozz digitálisan program
2016 október 26.

A hazai kkv-k jelenleg korlátozottan használják a korszerű informatikai megoldásokat, a magyar kkv-k döntéshozói jelentős arányban hiányos információkkal rendelkeznek az infokommunikációs technológiák vállalati felhasználásának lehetőségeiről, előnyeiről.

A projekt fő célja a hazai kkv-k versenyképességének növelése. Az új informatikai alkalmazások használatának ösztönzése, az általuk elérhető előnyök bemutatása és a korszerű megoldások iránti igény felkeltése mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a programban résztvevő kkv-k versenytársaiknál hatékonyabban, eredményesebben működhessenek a hazai és külföldi piacokon.

A vannet több helyszínen részt vett az eseményeken kiállítóként, vagy előadóként is. Hiszen olyan vállalkozásuknak sem kell lemaradniuk a digitális fejlődésben, akik vidéken, olyan környezetben tevékenykednek, hogy nem áll rendelkezésükre kiépített optikai hálózat. Ezt az űrt töltik ki a vannet szolgáltatásai.

A programban minősített szolgáltatók lettünk. 

Hírek

3D-s tehetségeket díjaztunk

A Vannet kiemelt támogatója volt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a GreypixelGeometrics Kft.3D és Én című fotogrammetriai pályázatának. A versenybe nevező fiatalok fényképek alapján készítettek digitális, háromdimenziós modelleket ismert és kevésbé ismert pécsi műemlékekről.

további hírek

náluk vannet

Akik már használják

A műholdas internet felhasználási lehetősége nagyon sokrétű. Rovatunkban bemutatjuk referenciáinkat, elégedett ügyfeleinket, érdekes bekötéseinket. Nekik bejött a vannet.

tovább

     Akciók

   Folytatódnak akcióink! 

Kedvezményes előfizetések, új ajánlatok! Ne maradjon le róluk! 

tovább