Studiotech szakmai nap
2016 december 16.
  A StudioTech szakamai napján jártunk, ahol Herbály István, cégünk stratégiai igazgatója mutatta be      newspotter szolgáltatásunkat. 

A StudioTech szakamai napján jártunk, ahol Herbály István, cégünk stratégiai igazgatója mutatta be newspotter szolgáltatásunkat. 

AStudiotech Hungary Kft. 1992-es alapítása óta meghatározó szereplője a magyar broadcast és professzionális audiovizuális piacnak. Az általuk szervezett szakmai napon Magyarországon működő városi televizíó társaságok vettek részt. 

A nap folyamán nemcsak elméleti síkon került bemutatásra newspotter szolgáltatásunk, hanem meggyőző élő demo bemutatóval is készültünk.

A newspotter szolgáltatással és a hozzá tartozó felszerelés Európa bármely pontjáról képes rácsatlakozni a KA-SAT műholdra. Szinte nincs olyan hely, ahonnan az élő bejelentkezés ne lenne kivitelezhető és így folyamatos adást biztosít, mely kifejezetten kitelepüléskor, külső helyszínen fontos és jön jól például TV társaságoknak.

 

Hírek

3D-s tehetségeket díjaztunk

A Vannet kiemelt támogatója volt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a GreypixelGeometrics Kft.3D és Én című fotogrammetriai pályázatának. A versenybe nevező fiatalok fényképek alapján készítettek digitális, háromdimenziós modelleket ismert és kevésbé ismert pécsi műemlékekről.

további hírek

náluk vannet

Akik már használják

A műholdas internet felhasználási lehetősége nagyon sokrétű. Rovatunkban bemutatjuk referenciáinkat, elégedett ügyfeleinket, érdekes bekötéseinket. Nekik bejött a vannet.

tovább

     Akciók

   Folytatódnak akcióink! 

Kedvezményes előfizetések, új ajánlatok! Ne maradjon le róluk! 

tovább