Olcsóbbak lettünk az újévben!
2018 január 03.

Január 1-jétől olcsóbban internetezhetünk műholdon keresztül is. 18%-ról 5%-ra csökken ugyanis a távközlési szolgáltatások után fizetendő általános forgalmi adó, ami természetesen érvényes a Vannet előfizetőire is.

Az új ÁFA-kulcsnak köszönhetően a januári teljesítésű, tehát február során kézhez kapott számlában találkozhatnak ügyfeleink elsőként az alacsonyabb összegekkel. A csökkenés természetesen az előfizetés típusától függően mindenkinél más lehet, de egy átlagos előfizetőnél is elérheti a 8-900 forintot.

Az ÁFA mérséklése természetesen nem csak új ügyfeleinkre, hanem a meglévő szerződésekre is érvényes, akár műholdas, akár mikrohullámú szolgáltatást vesznek igénybe.

Hírek

3D-s tehetségeket díjaztunk

A Vannet kiemelt támogatója volt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a GreypixelGeometrics Kft.3D és Én című fotogrammetriai pályázatának. A versenybe nevező fiatalok fényképek alapján készítettek digitális, háromdimenziós modelleket ismert és kevésbé ismert pécsi műemlékekről.

további hírek

náluk vannet

Akik már használják

A műholdas internet felhasználási lehetősége nagyon sokrétű. Rovatunkban bemutatjuk referenciáinkat, elégedett ügyfeleinket, érdekes bekötéseinket. Nekik bejött a vannet.

tovább

     Akciók

   Nőnapi akció! 

Ajándékozzon műholdas netet nőnapra! A Vannet egy különleges, csak egy napig érvényes akcióval szeretne kedveskedni – méghozzá rendhagyó módon nem csak hölgy ügyfeleinknek!

tovább