Az orvostudomány szolgálatában
2017 február 13.

 Élő közvetítés Budapest és Krakkó között a vannettel! 

A vannet közreműködésével jött létre élő kapcsolat és közvetítés a nemzetközi NFIC elnevezésű kardiológiai konferencián Budapest és Krakkó között. 2016. december 9-én Krakkóban élőben, HD minőségben nézhették végig a workshop résztvevői a budapesti Semmelweis Egyetem Szív- és Érgyógyászati Klinikájának hibrid műtőjében zajló beavatkozást.

A közvetítésre az NFIC (New Frontiers in Interventional Cardiology) keretein belül került sor tavaly év végén. Az évente megrendezésre kerülő nemzetközi konferencia immár 18. alkalommal több, mint 1400 résztvevővel Európától, Japánon át az Egyesült Államokig a kardiológiai esettanulmányok prezentációira és kerekasztal-megbeszélésekre fókuszált. Az orvosok, nővérek és a gyógyszeripar képviselői a műholdas internetszolgáltatásának segítségével, HD minőségben, élőben nézhették a Semmelweis Egyetem kardiológiai hibridműtőjéből közvetített műtétet. A folyamatos és zökkenőmentes közvetítésnek köszönhetően az orvosok a távolból is jelen lehettek a beavatkozáson, és azonnal reagálhattak az eseményekre. A vannet(TM)  megfelelően alkalmazkodott a workshop szoros programtervéhez, a beavatkozás megismételhetetlen folyamataihoz. A beavatkozás a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának a kombinált képalkotó és operációs helyiségében, úgynevezett hibrid műtőjében zajlott, ami egyedülálló nemcsak hazánkban, de a közép-kelet-európai régióban is. A beavatkozást végző orvosok: Dr. Ruzsa Zoltán és Dr. Édes István Ferenc voltak. 

A közvetítésnek a két pont – Budapest, Krakkó – közötti átvitelét a Puchardt-Sat Kft., az RG Networks Kft. partnere biztosította vannet(TM)  műholdas internet segítségével.

Pár kép a konferenciáról:

Megérkeztünk, eszközök készen állnak.

Így  látták a résztvevők a közvetítést a konfernecián.

Hírek

3D-s tehetségeket díjaztunk

A Vannet kiemelt támogatója volt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a GreypixelGeometrics Kft.3D és Én című fotogrammetriai pályázatának. A versenybe nevező fiatalok fényképek alapján készítettek digitális, háromdimenziós modelleket ismert és kevésbé ismert pécsi műemlékekről.

további hírek

náluk vannet

Akik már használják

A műholdas internet felhasználási lehetősége nagyon sokrétű. Rovatunkban bemutatjuk referenciáinkat, elégedett ügyfeleinket, érdekes bekötéseinket. Nekik bejött a vannet.

tovább

     Akciók

   Folytatódnak akcióink! 

Kedvezményes előfizetések, új ajánlatok! Ne maradjon le róluk! 

tovább