Áfa 2017
2016 december 09.

Örömmel értesítjük tisztelt előfizetőinket, hogy  az internetszolgáltatás áfakulcsa 2017. január 1-jétől a jelenlegi 27%-ról 18%-ra csökken.

A Digitális Jólét Program keretében az internetszolgáltatás áfakulcsa a jelenlegi 27%-ról 18%-ra csökken, az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény évközi módosítása alapján, mely 2017. január 1-jétől hatályos. 

Az Ön által fizetendő díjban az áfacsökkentést teljes mértékben érvényesíteni fogjuk, így az Ön által fizetett bruttó díj csökkenni fog. 

Dolgozunk a részletek kidolgozásán, az új feltételekhez igazítva árainkat, melyről értesítést küldünk, továbbá honlapunkon is fel fogunk tűntetni. 

Addig is ügyfeleink türelmét kérjük.

Hírek

3D-s tehetségeket díjaztunk

A Vannet kiemelt támogatója volt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a GreypixelGeometrics Kft.3D és Én című fotogrammetriai pályázatának. A versenybe nevező fiatalok fényképek alapján készítettek digitális, háromdimenziós modelleket ismert és kevésbé ismert pécsi műemlékekről.

további hírek

náluk vannet

Akik már használják

A műholdas internet felhasználási lehetősége nagyon sokrétű. Rovatunkban bemutatjuk referenciáinkat, elégedett ügyfeleinket, érdekes bekötéseinket. Nekik bejött a vannet.

tovább

     Akciók

   Folytatódnak akcióink! 

Kedvezményes előfizetések, új ajánlatok! Ne maradjon le róluk! 

tovább